Bygglovsansökan

Bygglovsansökan kan vara en tidskrävande och komplicerad process, men med rätt hjälp kan det gå smidigt och enkelt. Plan- och bygglaget i norr AB erbjuder professionell hjälp för alla typer av bygglovsansökningar, oavsett om du är privatperson, företag, bostadsrättsförening eller annan aktör. Vi finns här för att hjälpa dig att ta din idé från ritningar till bygglov eller startbesked, och vi kan guida dig genom hela processen. Detta inkluderar att utföra ritningar, ansöka om bygglov, strandskyddsdispenser, enskilda avlopp och andra ärenden, samt fungera som kontaktperson mot kommunen och bistå med övriga behov.
 
Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa bygglovssökande att få sina projekt godkända, och vi vet vad som krävs för att göra en framgångsrik ansökan. Våra bygglovskonsulter kan hjälpa dig att undersöka din byggrätt, skapa bygglovsritningar och A-ritningar, och vi kan också fungera som kontrollansvarig enligt plan- och bygglagen. Vi vill göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig, så att du kan få ditt bygge godkänt så fort som möjligt.

Om du behöver hjälp med bygglovsansökan är du välkommen att kontakta oss. Vi är alltid beredda att diskutera olika lösningar för att hjälpa dig att lösa dina specifika problem, och vi ser fram emot att höra från dig. All information om hur du kan kontakta oss hittar du på vår kontaktsida.

"Bra bemötande samt snabb handläggning."

Jakobssons fastigheter ab
Dan Jakobsson
Jakobssons Fastighet AB

"Pblaget förstår vad jag behöver hjälp med och har service utöver det vanliga."

hydrock ab
Stellan Nygren
Hydrock AB