Kontrollansvarig

Plan- och bygglaget i norr AB är ett företag som erbjuder tjänster inom byggkontroll och vi har just nu tre kontrollansvariga anställda. Av dessa har två behörighetsnivå N och en behörighetsnivå K.

En kontrollansvarig är en person som har som uppgift att övervaka byggprojekt och se till att allt sker i enlighet med gällande lagar och bestämmelser. Detta är speciellt viktigt när det gäller större åtgärder som kräver bygglov. Om du ska genomföra ett sådant projekt och behöver anlita en kontrollansvarig, är du välkommen att kontakta oss. Berätta om projektet och vilken typ av åtgärd det handlar om, så återkommer vi med ett prisförslag.

Våra tjänster som kontrollansvariga kan utföras i hela Norrbotten, så oavsett var du befinner dig kan du ta hjälp av oss för att säkerställa att ditt byggprojekt genomförs på ett korrekt sätt. Vi har många års erfarenhet inom branschen och har alltid som mål att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda som kontrollansvariga. Ni hittar all information om hur ni kan kontakta oss på vår kontaktsida.