Pblaget

LEDIGA TJÄNSTER

Bygglovshandläggare

2020-08-10

Tjänsten

Plan- och bygglaget i norr AB söker en Bygglovshandläggare med tidigare erfarenhet av bygglovshandläggning. Vårt företag expanderar och nu behöver vi fler handläggande konsulter som kan utföra uppdrag mot flera olika kommunala bygglovsavdelningar ute i landet. Rollen innebär att du handlägger alla slags lov- och anmälningspliktiga ärenden samt tillsynsärenden enligt Plan- och bygglagen, med stort stöd av företagets medarbetare.

Företagets arbetsplatser finns i Kiruna respektive Piteå.

Om dig

Du ska ha erfarenhet av bygglovshandläggning, som konsult eller som kommunanställd, ha lätt för att uttrycka dig i skrift och vara öppen för nya lärdomar. Hos oss är det tillåtet att vara kreativ och nyskapande. Initiativtagande uppskattas. Du kommer att få stort stöd från oss som arbetar på företaget.

Om Plan- och bygglaget i norr AB

Plan- och bygglaget i norr AB startades i april 2017 och är ett norrländskt konsultbolag med geografisk placering i Kiruna och Piteå. Företagets huvudsyssla är bygglovshandläggning och byggnadsinspektion enligt Plan- och bygglagen.

Vi har för närvarande fyra heltidsanställda inom bygglovshandläggning och samtliga anställda har stor kunskap och erfarenhet av bygglovsprocessens alla skeden, från registrering av en ny ansökan fram till slutbesked och ärendet avslutas. Medarbetarna har stor erfarenhet av hantering av lov- och anmälningspliktiga ärenden och har en gedigen kunskap att hantera tillsynsärenden och strandskyddsdispenser enligt miljöbalken (MB) vilket gör att vi kan leverera rättssäkra beslut med god kvalitet, inom samtliga områden som hör till en bygglovsavdelning. Plan- och bygglaget i norr AB är ett litet konsultbolag med en stor kostym av kompetenser som gärna vill bistå Sveriges kommuner och vara behjälpliga där det behövs.

I dagsläget finns pågående ramavtal med flera kommuner och ambitionen är att dessa ska bli fler. Därför behöver vi Dig.

Ansök om tjänsten

Ansök om tjänsten genom att kontakta Plan- och bygglaget i norr AB på e-post info@pblaget.se eller tel. 0980-18070 alternativt 073-8029214. Urvalsprocessen sker löpande.